Nieuwsupdate

Op 15 december jongstleden hebben wij jullie bijgepraat tijdens de informatiebijeenkomst bij NAC in Breda. Klik hier voor de presentatie. In de presentatie staan punten die afgewerkt moeten zijn voordat we met de bouw van de ZonneWIJde kunnen starten. Cruciaal in het proces is het verkrijgen van een aanvullende financiering van de bank en vooruit lopend daarop het goedkeuren van de investeringsaanvraag. Die goedkeuring is (nog) niet gekomen. We zetten alle zeilen bij en binnen nu en twee weken verwachten we meer nieuws te geven.

Om jullie goed op de hoogte te houden, gaan we vaker communiceren. De komende tijd kun je elke twee weken een nieuwsbrief van ons verwachten met informatie over planning, bouw maar ook leuke wetenswaardigheden over de ZonneWIJde.

Ondersteuning huidig bestuur

We hebben de leden van de coöperatie gevraagd of zij geïnteresseerd zijn in een bestuursfunctie van de Coöperatie ZonneWIJde u.a. (*). Maar liefst acht personen hebben aangegeven bereid te zijn om een steentje bij te dragen. We zijn positief verrast en blij met deze aanmeldingen. Zodra de lichten op groen gaan, gaan wij in gesprek met deze zonnedelers. In een volgende nieuwsbrief meer hierover.

Ondertussen hebben we al dankbaar gebruik gemaakt van de inzet van twee zonnedelers. Pieter de With heeft als fiscaal jurist zijn advies met ons gedeeld, dat heeft positief bijgedragen aan het proces. Daarnaast hebben we ondersteuning gekregen in de communicatie door Milja de Vries.

(*) Iedereen die 100 of meer zonnedelen heeft aangeschaft, kan lid kan worden van de Coöperatie ZonneWIJde u.a. (zie Informatie Memorandum (link)).

Tot zover ons nieuws, graag tot de volgende nieuwsbrief. Hou ook onze Twitter en Facebook account in de gaten.

Met zonnige groet,

Edwin Waelput, Johan Janse, Marc Okhuijsen